2011. augusztus 8., hétfő

Kata-notesz

Ahogy ígértem, hoztam Nektek egy noteszt, amit még nem mutattam, pedig jó ideje elkészült már, de még csak most került végül a megrendelője kezébe.

Katának készült, aki nem mellesleg nagyon szép Tildás dolgokat készít.
Az anyagot, ezt a Tildás kámeásat ő küldte hozzá, meghatározva ezzel a notesz alapját. Gyönyörű anyag, de bevallom őszintén, igencsak bajban voltam, hogy mi passzol hozzá, mivel kombináljam, hogyan záródjon, stb.
Végül ez kerekedett belőle, amivel elégedett is vagyok és szerencsére Kata is.

Jöjjenek a képek!Pici újítások is megjelennek, a sarkait nem gömbölyítettem le, hanem csücskösre hagytam, és a régi könyveken ihletődve kapott a sarkaira bőr illetve fém helyett csipkét-a romantika jegyében.


Az elejére úgy éreztem még kell valami, így egy édes kis kalitkás madár charmot ragasztottam!A barna pöttyös szalag mintája a belső borításban köszön vissza. A rózsaszínek (zseb és pántok) textilek, a pöttyös pedig scrapbook papír.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez az anyag, s te igazán méltón kreáltad notesszé. Tetszik az elején a csipke, s a charmocskáért is oda vagyok. Már én is kinéztem magamnak, mert ez olyan bájos, pont most rendelek én is belőle.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, Unikat! Ez a charm tényleg annyira édes, bár eddig ékszerhez valahogy nem tudtam beépíteni, na de majd...

    VálaszTörlés
  3. Imádom, ahogy újat varázsolsz a noteszekből a borítókkal.

    VálaszTörlés