2011. szeptember 7., szerda

Az első...

Megint valami, ami az első a kreatív kis életemben. :)
Bizony, az első igazi táska, amit varrtam. Oly régóta tervezgetem, hogy varrok végre táskát, de valahogy nem jött az a kis lökés, ami elindította volna a folyamatot. Míg végül egy pár hete találtam egy csudajó táska szabásmintát a Meskán és megvettem. Imádom ezt a szabást! Igazi, pakolós-mindenes-elengedhetetlen női darab!
Szóval gondoltam, ez majd kezdetnek épp megfelel.

Elkészült hát az első táskám, burjánzó magnóliamintás virágos textilből, ajándékba! Remélem, hogy szívesen viseli majd leendő tulajdonosa! :)
A következő darab az enyém lesz! :)


Én elégedett vagyok vele, amennyire tartottam tőle, szerintem jól sikerült. Kapott egy kis belső zsebet is, a praktikusság jegyében. Persze elbírt volna még valami záródási módot is, de elsőre nem akartam túlságosan megbonyolítani a dolgomat. :)

És megmutatok még valamit.

  
Ő az én babám volt (plusz egy Vince kéz). Egyszer már mutattam Nektek Elegáns Hölgy babát, ő az eredeti változat, aki mosáspróbán is átesett és mindent túlélve a nappali polcán lakott. Most viszont elköltözik tőlünk. Úgy alakult, hogy összefutottam egy babamasszázsos kis barátunkkal és anyukájával. Ahogy beszélgettünk, kiderült, hogy Éva is szokott varrni, van egy klub, ahol minden héten összegyűlnek. Hívott engem is, ráadásul most kórházba, beteg gyerekeknek varrnak, amiket majd elküldenek a kis gyerkőcöknek. Sajnos olyan kevés időm van mostanában, hogy a klubba el tuti nem jutok, de úgy gondoltam, hogy az én babámnak talán majd valaki nagyon fog örülni! :)

3 megjegyzés:

  1. Szuper lett a táskád! :) A baba elajándékozás pedig egy roppant kedves ötlet. :) Biztosan nagyon szerető, új gazdira fog találni. :) Kívánom, hogy mielőbbi gyógyulást hozzon a leendő tulajdonosának. :)

    VálaszTörlés
  2. Elsőre nagyon szép lett a táska.

    VálaszTörlés
  3. Köszi, lányok! A táskának roppantul örült az új gazdája, ami pedig engem tett boldoggá! :) A baba sorsáról egyelőre nem tudok, de bízom benne, hogy ő is hasonló örömet okozott valakinek!

    VálaszTörlés