2012. június 15., péntek

Kétévesem!

A következő bejegyzés (majdnem) teljesen személyes jellegű lesz, de mivel ez a blog picit rólunk is szól, így szeretném megosztani Veletek! :) Remélem örömmel fogadjátok majd!

Úgy alakult, hogy sikerült eljutnunk Ribizlifotós Katához egy fotózásra. Az én nagyfiam második születésnapjára tartogattam ezt az alkalmat. Íme ő és egy kicsit mi is...

Egy kis szemezgető csak, mivel Vincéről annyi szuper kép lett, hogy választani nem nagyon lehet... Katánál találtok fotókat még ITT.
És: egy ilyen csodás fotókönyv boldog tulajdonosai is lettünk! :)

Most kérdezhetitek még esetleg, hogy miért is nem teljesen személyes a bejegyzés?! A műtermi fotókon lévő kiságy és ládika a párom keze munkája. A kis angyalszárnyat pedig én varrtam...


A kedvenc fotóm a végére...! Köszönjük a csodálatos képeket, drága Kata! :)

10 megjegyzés:

 1. fantasztikus gyerek!
  fantasztikus fotós!
  fantasztikus család! :)

  VálaszTörlés
 2. Csodálatos képek, angyali a kisfiad!!!! A szárnyacska is ügyes munka, és anélkül is tudtam, hogy elolvastam volna!!!! A férjed pont olyan ezermester mint amilyen kreatív alkotó Te vagy! :) :)

  VálaszTörlés
 3. Csodás fotók. Ti pedig édesek vagytok!

  VálaszTörlés
 4. Annyira gyönyörűek vagytok! Az összes képet megnéztem. :) Nem tudnék én se kedvencet választani.
  Átsugárzik a boldogság a képeken! Biztos vagyok benne, hogy egy örök emlék lesz ez a fotókönyv. És mennyire jó lesz elővenni mikor Vince 18. szülinapját ünneplitek. :)
  Millió puszi!

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm szépen, Kata!!! ;) Igen, tényleg, lesz egyszer olyan is, hogy a 18.-ik szülinapon elővesszük a könyvet... még bele se gondoltam!!! :D

  VálaszTörlés
 6. Isten éltesse sokáig a kis kétévest, aki gyönyörű gyerek, komolyan! Nagyon szépek a fotók is, és a férjed keze munkája is! :)

  VálaszTörlés
 7. Tüneményes kisgyerek! Boldog lehetsz és Ő is Boldog, látszik rajta... Olyan jó, hogy ilyet is lehet látni! Te pedig nagyon-nagyon ügyes vagy! Inspirálsz! Szép napot Nektek!

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm, Nektek!!!!! A dicséretet, a kedves szavakat, hogy itt vagytok, hogy olvastok... :)

  VálaszTörlés