2012. augusztus 18., szombat

Babaágy

Egy újabb babás bejegyzéssel jövök ma, hogy lássátok a háttérben azért készülődünk a babavárásra. Talán megtévesztő a cím és már a kis Szamóca ágyát várnátok, de nem, első körben egy másik babaágyat mutatok...

Amikor Katának készült fotóskellékként egy babaágy (amivel láthattatok is képet Vincéről), akkor apa nem csak egy ágyikót rakott össze, hanem egy másikat is, egy kisebbet, igazi kis ágyat játék babáknak (vagy újszülötteknek). Először úgy terveztük, hogy őt is eladjuk, mint fotóskelléket, de végül úgy alakult, hogy itt ragadt a műhelyben-amit utólag abszolút nem is bánok, sőt örülök neki! Ha ez az ágyikó elkelt volna, ki tudja mikor jutott volna legközelebb ahhoz apánk, hogy egy másikat is készítsen a mi kis porontyunknak?

Így lefestettem vele szép hófehérre, én pedig megvarrtam a szivacsbetétre a huzatot. Egy régi csipkés párnahuzatból készült a matrachuzat. A pöttyös anyaggal-amiből a kis zsiráf készült-, is voltak még terveim, varrtam belőle egy mini kerek párnát a babaágyba... így most már teljes kényelemben várják Szamóca játékai a nagy találkozást leendő gazdájukkal.... :)



Egyelőre a hálószobánkban kaptak helyet!



megy a barátkozás Zsirilány és Larion babája között....



 :)



...és az említett kerek párna!



...az ágyikó... kedves és nagyon romantikus, én imádom! :)




3 megjegyzés:

  1. mesés minden! harmóniába születik bele ez a baba :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett a babaágy is és a párna is! Kíváncsian várom a kicsi lány agyikóját, hátha azt is az apukája készíti, és láthatjuk mi is :)

    VálaszTörlés
  3. Mekkora áldás, hogy ilyen ügyes kezű Párod van! Gyönyörű mindkettőtök munkája. A picur fodros párna egyszerűen zseniális. :)

    VálaszTörlés