2013. május 24., péntek

Valami új kezdete

Nem most történt az, ami az egész folyamatot elindította, de mégis ez a momentum nagyon sok mindent megváltoztatott-legalább is bízom benne, hogy minden szempontból egy csodás új dolog kezdete. :)

Tavaly augusztusban emlékezetes szülinapom volt. Egyrészt azért, mert hálás vagyok/voltam, hogy a várva várt pocaklakóm úgy döntött, minket választ családjának. Nem kevésbé öröm, hogy egy másik lurkó is minket boldogít már egy jó ideje... bármikor boldogság ezekre gondolni, de egy születésnapkor általában hányat vetünk az életünkkel, mi változott az előző évhez képest. Nekem a tavalyi mérleg igencsak pozitívra sikerült! :) És a boldog napot megtetézte, hogy a páromtól kaptam egy gyűrűt-na nem akármilyet, persze karikát. Azért nem volt hatalmas meglepetés, hisz megbeszéltük már (vagy inkább rágtam a fülét egy ideje a dolog miatt), de azért mégis örömet okozott.... :)

És innen indult egy másik történet is. Rékával (KATT), aki szintén alkotó társ és nagy rajongója az esküvő témának, beindult az ötletelés...először a saját esküvőm kapcsán, később pedig tovább merészkedtünk álmaink szövögetésével. És az álmok lassan kezdenek testet is ölteni...így született meg a Boudoir Wedding. De erről majd később...

Hogy mutassak is valamit, íme az én gyűrűpárnám. Jóformán rögtön megvarrtam, hisz ez a csipke hosszú ideje itt pihent a szekrényemben. Annyiszor a kezembe került, megnézegettem, megcsodáltam, gondolkodtam, mire használjam. Amikor eldőlt végül, hogy esküvő lesz, nem kellett törjem a fejem, miből varrjam meg a gyűrűpárnánkat.

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Csodaszép a gyűrű és a párna is! Sok boldogságot és kellemes készülődést kívánok a nagy napra! :)

    VálaszTörlés
  2. Nahat :)) ez tenyleg meglepetes mert valamiert az volt bennem hogy ti hazasok vagytok :))
    Nagyon sok boldogsagot :)))
    Reka meg a legjobb partner akit valaszthattsl ;)

    VálaszTörlés