2011. március 18., péntek

Újabbak....

Mivel most elég jól feltöltöttem a Meska boltot, így gondoltam, ideje a saját otthonomat szépítgetnem. Tudjátok úgy van ez, mint a mondásban, a cipész cipője mindig lyukas...a sajátra sosincs idő...
Mivel itt a tavasz most már visszavonhatatlanul, ideje volt egy (kettő) ablakfüggőt készítenem-helyesebben többet is kellene. Nagyon tetszenek a tildás kis madárkák, és mivel még sose varrtam, gondoltam belevágok, ablakdísznek épp jó lesz. Először arra gondoltam, hogy szívet varrok mellé, de aztán merészet (?) gondoltam, miért ne kombinálhatnám a tildás angyalszárnnyal? Be kell valljam, szívecskékből kicsit megcsömörlöttem, bár örök klasszikus, de most másra vágytam....és úgy gondoltam, ha a piros-fehér pöttyös anyagból varrom az angyalszárnyakat, akkor az már nem is karácsonyos, hanem mókás és vidám!
Így elkészült a nappali két ablakába a két függő.... azért még kéne valami a konyhaablakba, meg egy pár madárka a csillárra is... :-) de én már ezeknek is örülök, hogy elkészültek! :-)


Felakasztva elég jól mutatnak, fölül van a madárka, alól az angyalszárny, közte tekla gyöngyök. Damilra fűztem, így majdnem olyan, mintha csak lebegnének... :-) A madárka és a szívek is rózsaszín pöttyös szalagot kaptak (új szerzemény, tudom nem nagy dolog, de nekem eddig nem volt, és mint már tudjátok, imádom a pöttyöset!).


Azért készült egy mappa is, megrendelésre. Van nekem egy nagyon kedves barátom, Andi, ő vezetett be a mappakészítés rejtelmeibe, amiért a mai napig hálás vagyok neki. Egy hölgynek készült napló gyanánt. Bár nem az én stílusom, de mire kész lett, ez is hozzám nőtt-milyen furi, ha az ember készít valamit szívvel-lélekkel, még ha nem is az ízlése szerintit kérnek,csak belecsempészi saját magát és a saját arcára formálja... szóval minden adott volt, a kép, amit az elejébe meg kellett fessek, egy főnix madár, a bőr, amibe bekötöttem, egyedül a belső borító papírját választottam hozzá én. És azt kell mondjam tetszik nekem a végeredmény.

4 megjegyzés:

  1. Ilyen csini szárnyacskákat, és madárkákat én is szivesen lebegtetnék.
    A mappa is csuda jòl sikerült.

    A profilod szövege....nagyon klassz.

    VálaszTörlés
  2. köszi Gree! én most azt hiszem rájuk kaptam, nagyon tetszenek, sztem fogok még varrni.

    VálaszTörlés