2011. június 15., szerda

Csak úgy!

Ma nem hoztam Nektek, kedves olvasóim semmit, csak magamat. Nem is tudom miért írom le ezeket a sorokat, de napok óta ezek a gondolatok járnak a fejemben és hát végül is ez egy blog, akkor meg miért ne-talán valakit érdekel.
Néha elkeseredem, mostanában is ilyen rosszabb napjaim voltak. Olyan gondolatok kavarognak a fejemben, hogy vajon az én kedves olvasóim miért nem szeretnek kommentelni nekem (tisztelet a kivételnek)? Vagy miért ennyi rajongóm van csak?, vagy miért nincs több megrendelésem?, vajon mások is elbizonytalanodnak néha, jó-e az, amit csinálnak? na, egyszóval pesszimistán látom a világot.... Persze jól tudom, hogy nem is olyan kevés a rajongóm, a kommentek, meg azért elkopogatnak szépen a portékáim is, ami azért látom ám, hogy nagy dolog, hisz mennyi tehetséges alkotó tevékenykedik és árulja csodásabbnál csodásabb alkotását..... és hányan közülük nagy ismertségnek örvendenek már...így abszolút nem is olyan kis teljesítmény, hogy rám is kíváncsi valaki, netalán valakik vagy épp Te......

De vannak napok, mikor ez nem vigasztal. Hiába tudom az eszemmel, hogy nincs ok szomorkodásra, mégse jó a lelkemnek. És ilyenkor történik valami.... valami ilyesmi, mint ez a levél, amit tegnap kaptam Judittól....

Szia!

Én nyertem a Hungarian Provance játékon a noteszedet! :) Csak azért írok, hogy megosszam, hogy imádom. Mindig itt van mellettem az asztalon, nézegetem, simogatom. :D Nagyon szeretem, tényleg. Nagyon nehéz vizsgáim voltak az elmúlt egy hétben. Egy matekszigorlatom, amire másodszorra mentem idén, de a második alkalom előtt beleírtam, hogy sikeres matek szigorlatot fogok tenni 06.07-én, és bejött, tényleg sikerült. :) Ezen felbuzdulva a mai államvizsgám előtt is beleírtam a vágyaim, és ezek is valóra váltak :)

Ezért innentől fogva csak az álmaimmal, vágyaimmal töltöm meg a notesz lapjait, és bízom benne, hogy a továbbiakban is szerencsét hoz. :)

Nagyon örülök, hogy az enyém lett :)) Remélem, nem bánod, hogy megosztottam a noteszed új életét :))) Jelentem, nagyon jól érzi magát és lesi minden kívánságomat :)))))


Köszönöm mégegyszer,

további örömteli alkotást kívánok és  hogy hasonló szépségek kerüljenek még ki a kezeid közül, mint ez a notesz :)

(Köszönöm Judit, hogy megoszthattam a leveledet!)


Ez a levél pont akkor érkezett, amikor szükségem volt rá, ennél nagyobb biztatást, hogy jó úton járok, nem is kaphattam volna! KÖSZÖNÖM!!!!!! (Ma már sokkal-sokkal jobb...:-)))


8 megjegyzés:

  1. Hiszed, vagy sem, ez még nekem is jól esett. :) Kedves Judittól, hogy írt neked. Remélem hamar megtelsz újra pozitív energiával és újra láthatom azt a sok szépet, amit alkotsz. :)
    Remélem Judit minden vágyát valóra váltja majd a noteszed. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, Mirci! Igen, nagyon jól jött most a lelkemnek Judit kedves levele!:-)Már jó úton vagyok ám, csak kell ilyen is, hogy legyen....és azért azt is észre vettem ám, hogy épp ma is lett egy új olvasóm, így aztán végképp nincs okom elégedetlenkedni! :-P Én is remélem, hogy a notesz jó szolgálatot tesz majd Juditnak!

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy jobb kedved lett :) a vizsga után hazaértem, leültem az asztalhoz és ott feküdt a notesz. Ránéztem és elmosolyodtam, ahogy eszembe jutott, hogy napokkal előtte beleírtam a kívánságom... ami teljesült. Úgy éreztem meg kell osztanom Veled... Valószínűleg az sem véletlen, hogy épp jókor írtam meg a levelet... :)
    én köszönöm és további örömteli alkotást kívánok ^^

    VálaszTörlés
  4. Szia,én elég sokszor olvaslak, bár ritkán írok. Ez nem csak nálad van igy, egyszerűen arra van időm, hogy gyorsan benézzek, olvassak és már megyek is. Örülök, hogy jobb kedved van, nagyon szép volt a levél amit Judittól kaptál. :) Nekem az a véleményem, hogy egy blog nem csak attól lehet jó, ha x. számú olvasója van egy blogírónak. Az is fontos, milyen emberek olvassák, megtalálja e vele az író a közös hangot.:) Mert lehet valakinek x számú "barátja" itt a neten, idő kérdése ki válik igazán azzá, ahogy az életben is. Nekem "csak" 13 rendszeres olvasóm van, még is nekem az is csoda, hogy ennyien kiváncsiak egyáltalán arra a kis semmiségekre amit pötyögök. :):) Fel a fejjel, sokan szeretnek téged, ahogy látom.:):):) Sok sok ilyen levelet kívánok, mint a mit kaptál.

    VálaszTörlés
  5. Drága Kankalin!
    Tudod néha vannak ilyen napok is, sőt sok ilyen, de a napocska is előbújik sokszor a felhők mögül!
    A nyuszikák amiket küldtél (ha még emlékszel;-)), nagy becsben vannak. A virágosat kisajátítottam és minden nap rámosolygok amikor odapillantok a polcra ahová ültettem. Gyönyörű!!!
    A rózsaszín pöttyös pedig minden este kicsi Annával pihen a kiságyban! Ő is gyönyörű!
    Már elképzeltem, ahogy az unokáim játszanak majd vele. Nyomot hagysz magad után a csodálatos kedves tárgyaiddal! Emeld fel a fejed és légy büszke rá mert ez csak keveseknek adatik meg!
    Bizony néha nekem is vannak ilyen napjaim a taposómalom közepette, de a nagy és kis gyerkőcöm a férjem és a blogom engem már tökéletesen boldoggá tesz.
    Ha így megöregedhetek, már nem éltem hiába!
    Puszillak!
    Ui. Eddig is nyomon követtelek, de ezentúl majd többször kommentelek! ;D

    VálaszTörlés
  6. Szerintem én szoktam jönni, dícsérni, nézelődni, mert szeretem, amiket alkotsz. Nagyon szomorú voltam, hogy nem én lettem a notesz nyertese, és nagyon szeretnék majd valami szépet tőled.
    Azt el kell fogadni, hogy ilyen hullámvölgyek igenis vannak. Nekem igazából fentek nincsenek is, csak lentek, nem megy az eladás, de hát mit tegyek? Szenvedély lett ebből a hobbiból, csak ezért nincs kiszállás. Ne add fel, nagyon sokat szeretjük az alkotásaidat!!!

    VálaszTörlés
  7. Kovtama: tudom, igazad van, hisz annyi szuper blog van, ha az ember jobban beleveti magát az olvasásba, egész nap a gép előtt ülhet...
    Barbi!: nagyon elérzékenyültem a kedves szavaidtól, nagyon köszönöm! Ez most felért még egy "Judit-féle levéllel"!!!! Persze, hogy emlékszem a nyuszkóitokra, ne viccelj! Nagyon örülök, hogy ennyire jó helyük lett!!!!! Bárcsak tényleg az unokáid is megnyúznák őket egyszer majd!!!
    Tündéri Lonka: fel a fejjel, lesz még játék, ígérem! Hátha egyszer épp Neked kedvez majd a szerencse! ;-)

    Köszönöm még egyszer a csodaszép szavakat, ígérem többet nem panaszkodom!!! :-P :-D

    VálaszTörlés
  8. ui: Igazából ám ezt se panaszkodásnak szántam ám, csak szerettem volna megosztani Veletek a gondolataimat... de jelentem: már újra kattog a varrógép!!! ;-) És a lényeg, hogy ki se bírnám, hogy ne alkossak valamit, ha tetszik, ha nem, ez van! De azért az a legjobb, ha tetszik is! :-)

    VálaszTörlés