2011. július 26., kedd

Az ékszerek új "ruhája"

Jó ideje álmodoztam már arról, ha készen lesznek az új ékszereim, akkor jó lenne nekik valami kis csinos csomagolás. Eddig se szerettem csak úgy "pőrén" elküldeni őket, organza anyagból varrtam nekik kis tasakot, de be kellett látnom, az azért igencsak macerás és annyira nem túl eredeti se, mivel készen elég sok helyről beszerezhető már. Egyszerűbb és nagyszerűbb megoldásra vágytam!

Hála Ányinak, elkészültek amiket megálmodtam! Ő készítette el már azt a címkémet is, amit használok a varrományaimra, és most egy kicsit módosított változatban megszületett az ékszeres variáció is! Köszönöm, Ányi! :) Szuper, mert egyrészt rá van erősítve az ékszer, így nem gubancolódik össze a lánc, másrészt névjegykártyaként is szolgál, mivel rajta vannak az elérhetőségeim (hátha valaki nem dobja egyből a szemétbe). És ami a legfontosabb: guszta a szemnek, nem? :)


 Ezen az utolsó fotón totál olyan, mintha térbeli lenne a masni, nem? :) Egyúttal pedig bemutatom gyűrű kollekció legújabb darabját: ezt a kis madárkás darabot.

4 megjegyzés:

  1. Tényleg iszonyatosan jól néznek ki, köszi, hogy megmutattad! Én is kiteszem a blogomra, jó?
    Ez a madárkás gyűrű meg egyszerűen imádnivaló! Tök jó kedvem kerekedett tőle, olyan idétlen és édes!

    VálaszTörlés
  2. Ányi blogján keresztül jutottam hozzád, nagyon tetszenek a munkáid! Szuper a " csomagolás" is.

    VálaszTörlés
  3. Örülök Ányi, hogy Neked is tetszik a végeredmény! Tedd ki nyugodtan, persze! :)
    Üdv Teca nálam! Köszönöm a kedves szavakat! :)

    VálaszTörlés
  4. De szépek és eredeti:) Gratulálok az ötlethez:)

    VálaszTörlés