2011. július 27., szerda

Levendulazsákok másképp

Igazából nem is a levendulazsákok lettek annyival másabbak, mint a csomagolásuk.

Mostanában akadtam rá két nagyszerű blogra, Barbi kincseire és Unikat ötletelőjére. Bizonyára ismeritek őket, ha nem, akkor ajánlom, hogy nézzetek be hozzájuk, gyönyörűséges dolgokat alkotnak! Tátva maradt a szám, hogy ilyen is van! Nagyon-nagyon ügyesek! :) És bizony igencsak kedvet kaptam a keresztszemes hímzésre. Mindig is tetszett ez a fajta hímzés, régóta rakosgatok mintákat, hogy egyszer majd kivarrom, de a lökést, hogy ténylegesen nekifogjak, ők adták nekem, köszönöm!!! :) Persze be kell valljam, hogy nem nulla előélettel fogtam hozzá, gobelint varrtam már régebben, de ez azért mégis másabb.

Szóval a levendulazsákocskák egy dobozba kerültek, aminek a tetejét egy rózsa hímzés díszíti. (Ez a kettes számú rózsa, az elsőt nem tartottam nyilvánosan is vállalhatónak.) Egy régi papírdobozt vontam be textillel és díszítettem a hímzéssel plusz némi csipkével. Maguk a levendulazsákok kinézetre kicsit másabbak, mint az eddigiek. Rózsás textilekből készültek, két különbözőből, csipkés tetejüket gyönggyel varrtam ki és apró rózsa cabochonnal díszítettem.

Jöjjenek a fotók:






Az anyagot-amire hímeztem- kávéval antikoltam, ezt a praktikát Barbinál olvastam, remélem nem baj, hogy alkalmaztam!
Bizonyára a szakértő szemek találnak rajta ezt-azt, amit nem így kellett volna, várom a kritikákat lányok (de csak finoman, hogy ne menjen el a kedvem a hímzéstől)! :) ;)

7 megjegyzés:

  1. Ó, de megtisztelő, hogy akár egy pici részem is lehet abban, hogy elkezdtél x-szemezni.
    Köszönöm a kedves szavakat, de kicsit túlzol. :-)
    Szépségeset alkottál, gratulálok hozzá!
    Hajrá, így tovább!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek lettek! A hímzés is klassz és a dobozod is!

    VálaszTörlés
  3. Számomra is megtisztelő és nagyon jól esik, hogy Marcsi mellett engem említesz ihletadóként! Őszintén köszönöm! Miért is lenne baj, hogy kopottasra készítetted, hisz nem én találtam fel a spanyol viaszt! :D Én emelem kalapom előtted, mert csodásak a munkáid! :D

    VálaszTörlés
  4. Jaj, nagyon kedvesek vagytok.... :D köszönöm!! :) Remélem mihamarabb lesz időm egy következőt is hímezni, mert nagyon élveztem!!! :D

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok a munkáidhoz,és mindig örömmel tölt el ha valaki belép a xszemezők táborába!Teljen benne sok örömöd,alkoss szépeket,az oldal design-hoz pedig külön gratulálok!

    VálaszTörlés
  6. ezt nem is láttam... jaj, de nagy szerelem számomra az összes munkád!

    VálaszTörlés