2011. július 4., hétfő

Levendulazsákok megint

Egy pár napig most nem fogok tudni újdonságot mutatni Nektek, mivel az első számú feladatom az lesz, hogy süttessem a napon magamat (ha az időjárás is úgy akarja), és mivel ma befejeztem két régen leszabott és félbemaradt levendulazsákot, így őket hoztam.

Azt hiszem, most megint egy kicsit mások lettek, mint az eddigiek. Az egyikre, ami még a pöttyösömből készült, a most kedvenc fehér rózsa került. Imádom ezeket a rózsákat varrni, nagyobban még szebbek. És ez a lelehetfinom csipke, amit a zsákocska "hasára" varrtam, ez is új szerzemény és nagyon imádom. A zsák sarkaiba a már megszokott tekla üveggyöngyök kerültek, ezúttal barack színben. Kis finom darab lett szerintem.





Aztán készült még egy szett, egy levendulazsák és egy levendula párnácska. Olyan egyszerű oknál fogva lett ő szett, hogy így adta ki az anyag, mikor leszabtam. És mivel van valami furcsa vonzódásom a szettek iránt, tetszett a gondolat. Hisz a zsákocskát fellógathatod, a párnácskát pedig beteheted a szekrénybe is akár... Mivel ők egy szett és összetartoznak, ezért ugyanolyan díszítőelemeket kaptak, majdnem egyformák, de mégsem. Csipke, cabochon, gyöngy, jöjjenek ők:



7 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek, a szett különösen tetszik :)

    A napon süttetéshez csupa jót kívánok, simogassanak a napocska sugarai (de ezért vigyázz velük :) ) :)

    Szép hetet kívánok! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek, vidám napokat, sok napsütést:)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a dicséretet és köszönöm a jókívánságot is!!! :) Nektek is kellemes Kankalinmentes napokat! Aztán vigyázzatok, mert jövök majd megint! ;)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek ezek a kis zsákocskák! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépek a munkáid, a blogod, élvezettel olvasgattam, nézelődtem nálad.
    Jövök még!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm Ejkukk, örülök, hogy megfordulsz nálam! :)
    Köszönöm, Unikat, várlak még! :)

    VálaszTörlés