2011. augusztus 21., vasárnap

Az én foltos párnám

Sok mindent varrtam mostanában, amiket szeretnék majd megmutatni is, de van egy olyan mániám, hogy addig nem szeretem közzétenni, míg nem kerül a megrendelő kezébe és nem tudatja, hogy elégedett vele.
Ezért hát ez a kis szünet, hogy mostanában ritkábban jelentkezem.

Azért sikerült a saját kedvemre is alkotni, igaz, nem így indult a dolog, de utána úgy alakult, hogy szabadjára engedhettem a fantáziámat és született belőle egy párna. Helyesebben a párnát követte egy levendulapárna is, így már párna-szett lett, de ismertek már, hogy van ez a fura vonzódásom a szettek iránt, így nem állhattam meg simán csak egy díszpárnánál. :) Meg egyébként is, szeretem a levendulát, és úgy passzol is a díszpárnához, na meg nem utolsó sorban még egy kicsit "foltozhattam"! :)

Imádom ezt a párnát, mert beleötvözhettem a legkedvesebb textiljeimet és csipkéimet, szívemet-lelkemet-magamat. Színben a drapp és rózsaszín árnyalatait használtam, a textilek pedig csíkosak-pöttyösek-virágosak. Van rajta horgolt és műszálas hímzett csipke, rózsaszín-fehér-drapp, kis kagylóhéj, masni, gomb, gyöngy és madárka charm-igazi romantika-egyveleg! :)

Jöjjenek tehát a fotók, és ígérem, hamarosan azokat a párnákat is megmutatom, amik odáig vezettek, hogy ez a párna megszülessen.




A párnák sarkaiba ezúttal kétféle színű tekla üveggyöngyöt varrtam, egy erősebb és egy tompább rózsaszínűt.

Íme a madárka charm, ezúttal nem ékszeren. :) A horgolt korongot még anyósom készítette nekem, ami most találta meg a helyét!

Az egyik kedvenc részletem! Ezt a masnit egy ruha címkéjéről szedtem le, imádom! Ragasztottam rá kis rózsaszín ékköveket, hogy legyen egy kis csillogás is benne! :)

A levendulapárnácska kizárólag levendulavirággal van töltve, egy illatbomba! :) Ebbe a kicsi zsákba tényleg a szívemnek legeslegkedvesebb darabkákat varrtam bele....

Olyan jó ránézni, ellegeltetni a szemem az apró részleteken....remélem Nektek is! :)

10 megjegyzés:

  1. ebben mennyi munkád lehet... álomszép lett. irigylem a leendő tulajdonosát:)

    VálaszTörlés
  2. Sokat dolgoztam vele nem tagadom, de élvezet volt, tényleg! :D

    VálaszTörlés
  3. nagyon finom, nőies darab

    a next évek óta a kedvenc gyártóm :))

    VálaszTörlés
  4. Csodálatosan szép párnát álmodtál! Én nem biztos, hogy meg tudnék válni ezektől a szépségektől! :)

    VálaszTörlés
  5. első látásra beleszerettem. álomszép. :)

    VálaszTörlés
  6. És most már a Tied, Kata! :)

    Köszi, lányok!:)

    VálaszTörlés
  7. Annyira szép, elegáns, nőies, könnyed, harmónikus és egyedi. Szuper! Örülünk, hogy a "múzsáid" lehettünk. Még sok ilyet szeretnénk, mert nem tudunk betelni vele. fotóskuckós lányok

    VálaszTörlés
  8. Tetszik ez a párna, romantikus ugyanakkor nőcis is..Jól néz ki.De azért mire összevarrogattad a kis darabokat, türelem is kellett hozzá.De a végeredmény szép lett.

    VálaszTörlés