2011. szeptember 29., csütörtök

Hálószoba project-part 2.

Szóval picit el-eltünedezve, de azért vagyok. Még mindig az új hálónk csinosítgatásán fáradozom, amikor egy kis időm engedi. Hamarosan (mikor nagyjából végre késznek érzem) bemutatom majd a szobát Nektek, de addig is egy kis ízelítő, mik születtek mostanában. :)

Varrtam egy párnát. Na nem aludni szándékozom vele (bár mint hálószoba ez is simán számításba jöhetne), más céljaim vannak. Borzasztóan vágyom egy gyönyörűséges-kárpitos-kényelmes-nagy-fotelre. Az ágyikónk mellé szeretném, ahova esténként behúzódhatom majd varrogatni, míg apa tv-t néz, babuka meg már békésen szundikál. Nahát a párna ezennel elkészült, már csak a fotel hiányzik, ahova betehetem. :)





Ez abszolút egyedi darab lett, a turiban találtam erre a fehér huzatra, rögtön beleszerettem. Eredetileg jó nagy volt, de volt egy kis folt rajta, szerencsére át tudtam alakítani erre a sokkal praktikusabb hosszúkás méretre. Barna textilt varrtam a csipkerész mögé, hogy jobban kiemeljem a mintáját, illetve gyöngyházfényű apró gyöngyökkel varrtam ki. Próbáltam úgy fotózni, hogy látszódjanak a gyöngyök, de élőben sokkal szebb!

Aztán készült egy egyszerű (de szép, nem?), kis tároló dobozka, ami majd a polcomon lesz. Ez a pasztell lila pöttyös textil borzasztóan tetszik, na és a csipke, helyben vásároltam, szerintem csodás! :)


Egyébként új korában Vince egy kis cipős doboza volt, remélem nem veszi zokon a nagyfiú, hogy kisajátítottam! :)

És végül, ami most készült, egy ékszertartó! Kell egy szuper tároló az elkészült ékszereknek és nekem ez a romantikus megoldás tetszik nagyon! A képkeretet régiségkereskedőtől vettem még évekkel ezelőtt. A textil pedig új kincs, a helyi méteráruban találtam, nagyon szeretem! :)


Na és még valamit szeretnék mutatni, bár ez nem az én művem, de hiper-szuper gyorsan megérkezett a rendelt porcelán fogantyúm a fésülködő asztalomra! I love it!


Legközelebb már igyekszem mindent a maga helyén megmutatni, és remélem, hogy lesz akit majd érdekel is! :)

6 megjegyzés:

  1. hova szeretnéd ezt fokozni? nekem kell az összes alkotásod... :) ez a párna... áá ! megazösszestöbbiis.
    küldtem neked egy e-mailt!

    VálaszTörlés
  2. Huhh, naon szép minden! Nekem az ékszertartó a kedvencem - és kiváncsi vagyok az 'összhatásra' is ám!

    VálaszTörlés
  3. Köszi, lányok! Kinga, megkaptam, örültem neki, hamarosan válaszolok, köszi!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Naná, hogy érdekel! :DDD Imádom a lakberendezést, ezek a kellékek pedig gyönyörűek és egyediek! Az ékszertartó hihetetlen ötletes, szép, finom!
    A nagy bújós füles fotel nekem már megvan, a legszebb darab a lakásban és rögtön kettő. IMÁDOM, igazad van, ha vágysz egy ilyen után! :)))

    VálaszTörlés
  5. Óóóó, Barbi, irigykedem! Persze csak jó értelemben! :P

    VálaszTörlés
  6. Szia! Van egy kis meglepetés a blogomba neked :) !
    http://my-p-project.blogspot.com/2011/10/dijat-kaptam-vegazustol.html

    VálaszTörlés