2012. január 7., szombat

Csendesebb időszak

Itt voltak az ünnepek és bevallom őszintén, én is totál leeresztettem. Ami nem baj, mert kell ilyen is, és jó is, picit elcsendesedni és befele fordulni. Valahogy kedvem se sok volt varrni, pedig olyan szépen elterveztem, hogy a magunknak szánt dolgokra végre sort kerítek.

Azért megmakacsoltam magam és végül is született ez meg az a kis műhelyemben! :)

Gondoltam rendet rakok végre a varrós holmik közt. Azt nem mondom, hogy ez meg is történt, de azért a szándék kétségkívül megvolt! Íme a bizonyítékok!



Ilyen szalagtartókat készítettem, hogy a gubancot, amiben a csipkéim és szalagjaim állandó jelleggel leledztek, egyszer és mindenkorra felszámoljam.  Első körben négyet ragasztottam, de azt hiszem, nekiveselkedhetek még egy pár adagnak! :)

Tudom, sokan ismeritek már ezt a megoldást, én Évi műhelyében láttam ilyeneket. Mivel teli vagyunk tápszeres dobozzal, és olyan szuper jó kis tároló, ezért egyszerűen nem hagyhattam ki, hogy egy párat ne vonjak be az itthon lévő scrapbook papírok közül kettővel...


Még tervezem, hogy felcímkézem őket valami stílusos megoldást találva, mert az nagyon kell majd!

Az egyelőre csekély, de számomra annál nagyobb értékkel bíró gombgyűjteményem és egy hozzá illő kis dugós üvegbe került:


Éééés: végre elkészültek a szülinapi fa ládáim. Igaz, a szülinapom se most volt már, de ez abszolút nem lombozta le a kedvemet, mikor végre belepakolhattam az eddig mindenfele kallódó kincseimet! Az egyik ékszeres láda lett, a másik varrós (és mindenféle) kellékes:




Közben pedig álmodozom, hogy milyen lesz az új varrós részlegem majd, mikor tavasszal nekiveselkedünk...bújom a netet és csodálom mások csodaszép műhelyeit.... :)))

6 megjegyzés:

  1. Hmmmm, de jó nézni ezeket a mesés képeket!!!!!Ilyen rendre vágyom én is.:)Igyekszem,egyszer talán sikerül is.
    Nekem is van pecsételőm is..)
    Annyira,de annyira szépek a bobinjaid,amikre a szalagokat tekerted!!!!!Anyagot,vagy papírt ragasztottál rá?Vagy ilyen a karton,mintás?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szeretek ide látogatni! :) Most kérlek látogass el Te hozzám, mert meglepetéssel készültem Neked! :)

    VálaszTörlés
  3. Csodaszépek a bobináid:) én is a napokban készítettem magamnak:)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm!

    Mammka: textillel dolgoztam, hogy strapabíróbb legyen. Szürke lemez nevű vastag kartonból szabtam (ezt így találod meg írószerben), és azt vontam be, a széleit pedig tintával antikoltam.

    Ildika: nagyon kedves vagy!!! Köszönöm!!

    VálaszTörlés
  5. Ezek a dobozok nagyon klasszak lettek! Imádom az újrahasznosított dolgokat. Emlékszem még gyerekkoromban mekkora kincsek voltak az ilyen csomagoló anyagok. Jó látni, hogy megszépülnek és új életre kelnek.
    A fa dobozok is csuda gyönyörűek!

    VálaszTörlés
  6. :) a fa dobozokat a párom követte el... :)

    VálaszTörlés