2012. július 19., csütörtök

Romantikus válogatás

Hoztam egy pár dolgot, amiket mostanában készítettem, és azt hiszem stílusban mind igazi romantikus darabok! De jöjjenek a képek!

Kezdjük a sort a legfrissebbel, nem mellesleg egy picit újdonság is: első próbálkozásom a transzfer fóliák terén. Egy édes kis zsákot álmodtam meg vele...

Aztán készült egy notesz, Barbinak! Nagyjából megbeszéltük, hogy milyen legyen, és meg kell mondjam, beleszerettem a végeredménybe! De mutatom is!


Egy buksza, hasonlót már láthattatok, de egy picit mégis másabb ő most:


Készült egy lánc is. Ezt a medált hónapok óta rakosgattam, míg mostanra végül megért bennem, hogy hogyan is öltsön végső formát.... azt hiszem megérte megvárni!
Végezetül zárásként megmutatom a legújabb kincsemet a piacról, mert úgy érzem, hogy ide illik a bejegyzés végére. Annyira nagyon kedvenc-szeretek ránézni!!!


8 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett a transzferes kis zsák/táska. És a tárca is mesés. A nyuszi pedig... :)

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Szépségesek! :) No és két gyönyörűség is az enyém közülük :)

  VálaszTörlés
 4. Teljesen kész vagyok! Ezek művészi alkotások! A noteszbe beleszerettem...nem tudom ragozni és szeretnék hagyni másoknak is jelzőket, mert biztos vagyok benne, hogy aki idejön Hozzád, az nem bírja ki, hogy ne kommentelje ezeket a fantasztikus alkotásokat!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nagyon kedves vagy, megmelengették a szívemet a szavaid... :)

   Törlés
 5. Mindegyik nagyon szépi, a buksza meg különösen! Én lehet félnék is használni, mert koszos lesz vagy ilyesmi, és kár érte :)

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm szépen Nektek!!! :)

  VálaszTörlés