2012. július 30., hétfő

Tilda zsiráf

Annyira régóta szemezgettem már a Tilda zsiráffal, milyen jó lenne megvarrni, mert olyan kis édes! Viszont tudvalevő, hogy az én nagyfiam motor és autó őrült, így arra jutottam: abszolút felesleges fáradozás lenne....

Na de most, hogy egy kislányt várunk (nem is olyan sokára), rászántam magam és nekifogtam!

Mit is mondjak.....megdolgoztatott engem ez a zsiri alaposan!
Kezdve az alapanyagtól, amit választottam, ami első látásra szerelem nekem a gyönyörű pasztell színeivel és pöttymintájával, de ez a szaténselyem borzasztó gonosz anyag (foszlik és csúszik). Ráadásul a teste alja nekem nagyon fura, persze az is lehet, hogy én nem jól varrtam ott valamit össze-mondanom sem kell: Vince folyton azt nézte, hogy a zsiráfnak mi van a lába közt (érdekes téma egy majdnemkétésfélévesnél...), így hogy a témáról eltereljem a figyelmét, kapott egy buggyos alsónadrágot is az állat. Aztán nem tetszett ahogy a kezeket-lábakat az eredeti szabásminta szerint x öltéssel kellett felvarrni, így a végén még azokat is átvarrtam gombbal-szerintem sokkal stabilabb és játékbabásabb így!

Végeredményben elégedett vagyok vele, bár rég izzasztott meg ennyire egy jószág és az is biztos, hogy nem mostanában fogok neki újra egy ilyennek! :D (Még jó, hogy nem ikreket várok!) :D

Egyébként pedig imádom és azt hiszem méltó játszótársa lesz az én kis hercegnőmnek! :)
10 megjegyzés:

 1. gyönyörű lett! a ruhája, az egész lénye csupa báj. nincsenek plüssállatkáim, de őt komolyan elfogadnám :)

  VálaszTörlés
 2. De szép:) Szeretni fogja majd a kislányod.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik! Annyira aranyos!

  VálaszTörlés
 4. Bájosan gyönyörűséges! :) Szerintem csak az anyagválasztás miatt küzdöttél vele, egyébként nem vészes ez a kis jószág. Én pl. a plüssel vagyok így, imádom, de nagyon macerás, és mindannyiszor megizzaszt.

  VálaszTörlés
 5. Azta neki! Nagyon szépen sikerült ez a zsiráf, ugyan nem tudom, mennyit dolgoztál vele (rengeteget...), de megérte :) És azok az apró kis nüansznyi dolgok, mint a szép gomb (muffinos? hihetetlen!), meg a kis korona a fején. Egy álom, komolyan, oda se merném adni egy nyálazó babának :D Lelje benne nagy-nagy örömét a kis hercegnő!

  VálaszTörlés
 6. köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! :))))

  Zsófi: igen, a plüss a másik gonoszkodó anyag... nekem is tetszik, de egyelőre inkább kerülöm... :D

  Millus: azt hiszem, míg nyáladzik a lány én se adom oda, addig a polcon csücsül és vigyáz majd rá! :P

  VálaszTörlés
 7. Csúcsszuper, tündér ez a zsifáflány!

  VálaszTörlés
 8. Remekmu! Edes,bajos,kellemes tetotol talpig! :)
  Na es az a pottyos anyag, nagyon szep! Megerte a faradsagot!
  Sok oromet vele a kislanyodnak is!

  VálaszTörlés