2011. március 26., szombat

Üdv

Fogalmam sem volt, mire való az a kenderfilc, de nagyon megtetszett, így rendeltem belőle. Mikor kézhez kaptam, akkor aztán még jobban meglepődtem, milyen is élőben, végképp nem tudtam, mit kezdhetnék én (mert más biztos tudja mire való) vele, de tudtam, hogy tetszik, és majd jön az ötlet, mit is készítsek belőle.

Hát jött. Ez lett:



Na azért nem olyan egyszerűen született meg a végeredmény. Azt tudtam, hogy ezt az angyalszárny-dolgot fogom tovább vinni a lakás dekorálásában, mert nagyon tetszik. És mivel sikerült szert tennem erre a kedves apró piros kockás anyagra, ezért erre esett a választásom, ha már az ablakba ugye piros pöttyös szárnyak kerültek. Mégse pont ugyanolyan, de stílusra hasonló. Na de a felirattal, igazán megszenvedtem! Azt tudtam, hogy "Isten hozott"-at nem szeretnék. Na nem mintha nem lenne kedves üdvözlés, de hozzám nem érzem közelinek, hiszen én nem vagyok vallásos. Aztán a betűtípus, először cirádás betűtípussal hímeztem, amire rájöttem, nem passzol hozzám, na egy szó mint száz, sokadik variációként született meg ez, az igazi!

Damilra fűztem, egy fém szívecskét ragasztottam a felirat bal oldalára, a másik oldalra varrtam egy ezüst strasszkövet és egy "made with love" szívecskét (új szerzemény!). A szárnyacskát egy muszlinszalaggal díszítettem, aminek a közepén (lehet nem látszik, de) egy nagyon szép gyöngyházfényű virág gombocska figyel. És a damilra kerültek még a kedvenc gyöngyeimből: púderszínű kása gyöngyök és egy bordó akril. :-)

Most már jöhettek vendégek! :-)))

2 megjegyzés: