2012. július 10., kedd

Egy kis nyári csereakció

Úgy alakult, hogy beleszerettem Zsart csodás levendulásába-azt hiszem nem véletlen!
Innen indult a dolog és egy kedves kis cserebere akció lett a vége. Imádok más által alkotott kézműves dolgot birtokolni, nem egyre tettem már szert a Meskáról is, de ajándékozni még jobban szeretek! Adni is és természetesen kapni is: naaaagyon! :)

Mutatom a "Zsófis" kincseimet!


Egy szuper jó kis mágneses romantikus jegyzetelő, amit majd a varrós-részlegembe szánok és a levendulás, amit említettem-természetesen vintage próbababa mintával! Hát nem csodaszépek? :)

Én pedig őket készítettem cserébe!



Az akasztós csipkés tűpárnát már láthattátok egy korábbi bejegyzésben-eredetileg magamnak szántam, de nem használtam, Zsófinak pedig nagyon tetszett, így úgy döntöttem: az övé lesz!


Egy madárkás medál, levélke charmmal és virág üveggyönggyel, körben apró ékkövekkel!


És hát keresztszemezést is elég rég mutattam-ez se egy nagy valami (éppen csak egy kis apróság), de ennek a levendulás párnácskának egy hímzett olló minta lett a dísze! Csupa csipkével, gyönggyel és régi vásznakkal! :)

Remélem ő is legalább annyira elégedett az akcióval, mint én! :)

6 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek egytől egyig mind!:)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem mindkét oldal nagyon jól járt! ;)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek..mindegyiket elfogadnám bármikor!!! Mindkettőtöknek gratulálok! Micsoda szépségek születnek a kezeitek alatt!!!

    VálaszTörlés
  4. Elfelejtettem kiemelni a keresztszemes ollót! Annyira cuki! :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörűségeket kaptam! Már mindegyik "használatban" van, bár ezekre a csodákra ezt nem túl jó írni. :) Köszönöm mégegyszer, és ha minden jól megy, én is hamarosan közzéteszem. :)

    VálaszTörlés