2012. július 4., szerda

Egy nagyon különleges bejegyzés!

Nekivágok ennek a bejegyzésnek, de elgondolkodom: hol is kezdjem az egészet... hónapok óta készülök valamit itt elmondani Nektek és annyiszor majdnem megtettem már! De aztán mindig történt valami, ami miatt mégsem, pedig már az első perctől kezdve legszívesebben elujjongtam volna örömömben Nektek....

Jól tudom, tartozom egy magyarázattal, miért is voltam csendesebb az utóbbi időszakban-most letudom végre. :) Néhányan tudjátok is már, páran talán sejtitek is.... valakit meg teljesen meglep esetleg majd a hír!

hallgatásom oka: Ő!



Az a kis hercegnő, aki ősszel érkezik hozzánk.
Nem, nem babonából nem mondtam el eddig. Sajnos a várandósságom eddig nem volt teljesen zökkenőmentes, kis szamócám alaposan ránk ijesztett-és nem is egyszer. De annyira vártuk már Őt és annyira meseszerűen történt minden, hogy valahogy éreztem, nem lehet baj-mint ahogy azt is tudtam, kislányt hordok a szívem alatt..... nem is merülök bele a szülészet-nőgyógyászat rejtelmeibe, felesleges lenne. Bár voltak napok, amikor egészen el voltam keseredve, és nem tudtam, hogy élem túl a másnapot-hamar rájöttem, hogy képtelen vagyok a rosszra gondolni, mert abba szó szerint beleőrülnék-így a bizonytalanságban is bizakodva vártam, hogy túl legyünk ezen a borzalmas időszakon és bizonyosságot kapjunk, a kisbabánk egészséges....szerencsére eljött ez a pillanat is, úgy tűnik, minden rendben és végre-végre én is élvezhetem a boldog babavárás időszakát!!!

És hogy miért épp most mondom el ezt Nektek? Úgy alakult, hogy mostanában hármótoktól is blogdíjat kaptam. Nagyon köszönöm, hogy ennyien szeretitek a blogomat, hogy megtiszteltek díjjal-vagy csak egyszerűen szerettek ide járni, elolvassátok, amiket írok, megnézegetitek, amiket készítek.... köszönöm!
A blogdíjak feltétele, hogy osszak meg Veletek néhány olyan dolgot, amit még nem tudtok rólam.

Én pedig úgy gondoltam, hogy egyetlen dolgot osztok meg Veletek: a legnagyobb titkomat! :)

A díjak pedig:


Őt Barbitól és Rékától kaptam, akik különlegesen kedves emberek a szívemnek.

És még egy díj Blithétől, aki tudom, hogy régóta ellátogat hozzám, amiért nagyon hálás vagyok neki!


Bocsánat, hogy nem adom most tovább a díjakat, de erre sajnos most képtelen vagyok-remélem nem haragszik meg érte senki.



De hogy valami csodás alkotást is mutassak ebben a bejegyzésben is-ezúttal nem sajátot hoztam. 



Néhány hónapja-éppen még a bizonytalanság közepén-megláttam ezt a babát, amit Larion álmodott meg és készített el. Mit is mondhatnék-szerelem lett első látásra, tudtam, hogy ő az én kislányomnak született meg. Megvettem és azóta az éjjeli szekrényemen üldögél, várja, hogy majd elfoglalhassa a helyét a kis szamóca ágyában-nem is olyan sokára....


Szóval készüljetek egy csomó babás dologra ezentúl-úgy tűnik nincs megállás és végre kiélhetem magam e téren is! :)




23 megjegyzés:

  1. Jujj, gratulálok ^^!!! És persze sok-sok boldogságot :)))

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! És sok-sok boldogságot és örömöt majd a felneveléséhez!:-)))

    VálaszTörlés
  3. Tiszta szívből gratulálok!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Kankaleenia!

    Ez csodálatos hír!Szeretettel kívánok Neked,Nektek nagyon jó egészséget,sok boldogságot és sok-sok örömteli vidám napot!

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok, és sok boldogságot,egészséget kívánok!

    VálaszTörlés
  6. Ó, ez igazán jó hír! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  7. Örülök a boldogságodnak, jó egészséget, sok örömet kívánok addig is!:) Meg azután is, hogy megszületik: Szamóca:)

    VálaszTörlés
  8. Meli, ez a kép rólatok annyira szép, hogy poszternek is megállná a helyét! és persze gratulálok én is, itt is:). puszillak

    VálaszTörlés
  9. Jujjjj, nagyon-nagy gratula nektek! Ugyan én személyesen nem ismerlek, és nem is olyan nagyon régen találtam meg a blogodat, de nagyon örülök az örömötöknek! A kép a pocakodról nagyon cuki, tényleg címlapra való! Sok-sok puszi nektek!

    VálaszTörlés
  10. sejthető volt, hogy valami változóban van... de hogy ilyen csodák lesznek!? szívből gratulálok, ölellek Titeket! :))

    VálaszTörlés
  11. Gratulálok!!!
    Én is babát várok, de még nagyon az elején vagyok, és én is próbálom lecserélni a negatív gondolataimat!

    VálaszTörlés
  12. Mindenkinek nagyon szépen köszönjük... :)

    VálaszTörlés
  13. Gratulálok!!!
    Sok-sok kitartást és örömöt kívánok Nektek! :):):)

    VálaszTörlés
  14. Szívből gratulálok! Én a "valamit sejtettem" kategóriába tartozom, de csak egy véletlen FB-on hagyott megjegyzés ütött szöget a fejembe. Jól titkoltad. :D
    Itt is, ezúton is köszönöm az ajándékokat!
    Puszi: Zsófi

    VálaszTörlés
  15. Gratulálok a pocaklakóhoz, s jó egészséget kívánok neked!

    VálaszTörlés
  16. Sok szeretettel gratulálok!

    VálaszTörlés
  17. Gratulálok!!! Mindenhez: a meglévő kiscsaládodhoz, a már útonlévő új családtaghoz, a bloghoz, az elképesztően szép alkotásaidhoz!!! Annyira az Én világom és ízlésem ez a sok tüneményes csipkecsoda!!! Nagyon örülök, hogy "Rád találtam"!
    Jó egészséget kívánok és élményteli, kellemes kismamaságot! :)

    VálaszTörlés
  18. Drága Kankalin, olyan boldog vagyok, hogy ezt olvashatom, nézd el nekem, hogy mostanában elhanyagoltalak (bár nem csak téged :D )! Had kívánjak Neked csodás babavárást, türelmet, egészséget és sok boldogságot a hercegnődhöz!
    A nem látott alkotásaidat is szemügyre vettem és úgy is tudod, hogy rajongok értük, egyik-szebb mint a másik, olyan mintha Te egy mesevilágból jöttél volna közénk! Vigyázz magadra a "nagy fiadra" és az úton lévő picire! Puszi! :)

    VálaszTörlés