2012. szeptember 16., vasárnap

Fotós kellékek az én kis pocaklakómnak

Apránként haladok a betervezett dolgaimmal, lassan egyre több mindent kipipálhatok a listámból. 
Most az egyik "büszkeségemet" szeretném megmutatni. Tegnap fejeztem be és jó pár órát elszöszöltem vele, de szerintem megérte, nekem szerelem lett! Szamóca kis buksijára szánom, mikor pár naposan fotózásra visszük majd-elvileg, ha őnagyságának se lesz ellenére (nagyon remélem). :)



Mostanában több ilyesmi virágos-gyöngyös-csipkés fejpántot is láttam külföldi oldalakon, amikbe első látásra beleszerettem. Bevallom, piszkálta a fantáziámat, hogy előbb-utóbb elkészítsem, annyira különleges, finom és aprólékos... én meg minden aprólékos és finom dolgot imádok :)... aztán lassan összeállt a fejemben, hogy hogyan fogjak neki. Először megrajzoltam egy sablont neki szabad kézzel papírból, amit átmásoltam vastag fehér filcre, ez lett az alapja, ezt varrtam ki. gyöngyökkel A legnagyobb dísze egy fehér vászon tekert rózsa, a kisebb virágok tekla és cseh üveggyöngyök, flitterek, a viráglevelek pedig apró ezüst  és bézs üveggyöngyökkel vannak kivarrva. 


 Imádom, hogy színeit tekintve szinte egyhangúnak mondható, csupa fehér és drapp, csak pasztelles árnyalatok, ami miatt mégis feltűnő, a gyöngyök, kövek és flitterek különféle csillogása és az ezüst fénye! 


Azt hiszem igazán majd felvéve fog mutatni, de olyan fotóval egyelőre nem szolgálhatok. 
De megmutatom azt is, mik inspiráltak és hogy mutat egy ilyesmi felvéve:



a bébi-változat



és menyasszonyi fejdíszként

Ha már megmutattam a fejpántot, akkor őt is: egy apró kis karkötő Szamóca kis csuklójára... el se hiszitek élőben milyen pindúr, Vince újszülött kórházi karszalagjához igazítva lőttem be a méretet... :)




3 megjegyzés:

  1. Annyira aranyosak,és szépek! Tündéri lesz a kis pocaklakó benne:))

    VálaszTörlés
  2. Köszi szépen! Remélem, hogy ezek után nyugodt, alvós baba lesz és tényleg sikerül egy pár jó képet készíteni róla! :)

    VálaszTörlés