2012. november 23., péntek

Játék!

Kedves blogolvasóim,

hogy Ti se maradjatok ki semmi jóból, itt is közhírré teszem ezt a közös kis játékunkat Fannival, az Otthon Édes (öko)Otthon blog szerzőjével. 

A játék eredeti apropója, hogy Fanni FB-os oldalát már több, mint kétezren követik, ezért közzétett egy felhívást, amiben alkotókat és alkotásokat keresett a közös ünneplésre. Mivel a FB-on nálam is átléptük az ezer főt (amit természetesen meg is ünnepeltünk), és mint tudjuk ajándékból sosem lehet elég, ezért arra gondoltam, talán szívesen veszitek, ha én is készülök valami kis meglepetéssel.
Azonban: hogy ne csak mindig a FB-os rajongóknak legyen esélye nyerni, hisz nekem a blogolvasók is ugyanannyira fontosak (!), ezért most itt is, Titeket is, kedves olvasóim szeretnélek játékra invitálni!

Íme az ajándék, egy kis csizma, hamisíthatatlan, klasszikus karácsonyi hangulatban! Ha szeretnétek megnyerni, akkor kérlek látogassatok el Fanni oldalára, IDE!







2 megjegyzés:

  1. Csoda szép mint, a többi munkád! Voltam Fanninál is, feladatot elvégeztem! További szép estét ,és sok ilyen szép alkotást kivánok neked!:)

    VálaszTörlés
  2. a csizma is nagyon tetszik, de a termékkísérő cimkéd egyszerűen gyönyörű :-)

    VálaszTörlés