2011. december 10., szombat

Valami más

Tőlem eddig eltérően, most lefotóztam Nektek egy folyamatot: és pedig megmutatom milyen lett és hogyan lett ilyen az a bizonyos képkeretem, amit pár bejegyzéssel ezelőtt mutattam Nektek! :) Nem titkolt szándékom ezzel az, hogy arra biztassalak Benneteket, bátran vágjatok bele Ti is ilyesmibe, amit csak a szívetek és ízlésetek diktál!! :)

Először mutatom a végeredményt. Íme elkészült állapotában!


A keretbe Ikeás képek kerültek, ami egy hármas sorozat két tagja. Nagyon szeretem őket, olyan megnyugtatóak. És hát amit alakítottam a kereten, hogy került rá aranyozás és természetesen az elszakadt láncot is pótoltam.

Az aranyozáshoz egy barkácsszettet használtam, amit egészen véletlenül apósom vett meg akciósan a Lidl-ben, rám gondolva. Mikor odaadta nekem, fogalmam sem volt, mihez kezdjek vele-de mivel akciós volt, ő nem hagyhatta ki, és láss csodát, előbb-utóbb csak hasznát is tudtam venni.

 

A keretet persze szétszedtem és áttisztogattam.
Aztán pedig jöhetett a móka! :)


Az utasítás szerint először a mellékelt ragasztóval és ecsettel kellett átkenni....


...aztán pedig rányomkodni és ecsettel rásimogatni az aranyfóliát. Azért a munka közben tapasztalja ki az ember lánya, hogyan is a legjobb, így rövid idő után én is rájöttem, hogy alaposan rá kellett nyomkodni a fóliát az ujjammal és ecsettel csak a felesleget lesepregettem végül....

Hát ennyi. Ugye, hogy nem bonyolult? :)  Ezután már csak kép kiszabása, üveg, kép és hátlap visszarakása volt hátra. Na meg az új lánc is dukált még neki! És itt a végén közzéteszem, honnan indultunk, hogy szembetűnőbb legyen az átváltozás! :)


2 megjegyzés: